22 March, 2011

Ole-ole Untuk Follower Ke-100 kuh !

Assalamualaikum and hye ! selamat malam !
owh ... lewat malam sebenarnya ... hehehe ... tahan betul mata aku ni
yek tak yek la sebab hati tengah gembira ...
tak sangka betul aku , sungguh ! sumpah ! aku tak pernah terfikir
akan dapat follower sampai 100 orang ... hehehe ...
awal-awal dulu follower aku ciput je. sampai kan aku merungut cakap
Susahnya nak cari follower ...
rupa-rupanya memang cam tu bagi blogger baru macam aku ni
tapi hari ini rasanya benda macam tu tak mustahil kowt sebab
kalau kita rajin , tettt ... rajinlah sangat berblogwalking
inshaAllah ada orang datang ke blog kite
wey ! jauh sey ko menyimpang mengarut
dadada ... ini aku nak bagi ole-ole untuk follower aku yg ke - 100 ni
nama blog dia

:: Miss Infinitty ::

terjah lah blog follower aku yang bertuah ini ... hehehe ...
Miss Infinitty , ini ole-ole awak . awak boleh grab heh code kat bawah ini
special untuk awak

:)



Bukan untuk Miss Infinitty je aku nak say thank you . untuk follower
belog! cik mieza yang lain jugak . yang bagi pelangi kat blog ni
yang bagi blog ni tak nampak kusam + berhabuk
cuma niat kat hati memang nak bagi ole-ole untuk follower yang melengkapkan
angka 100 ni ... okey , inshaAllah untuk follower yg ke-200 
akan ada ole-ole nye ... huhu
itu pun kalau tercapai hajatnya 
amin

sekian ! 

:)


2 comments:

Raji berkata said...

woahhh aku amik skali ole2 ni boleh?
hahaha
bgus2 100 lepas ni sekejap jer jdi 1000 pula ^^

caHAYA said...

phewwiitt..haha..aq 30 pon ta smpai..tape, pelan2 kayuh~~