21 January, 2011

susahnya nak cari follower... -__-"

assalamualaikum w.b.t... jwb jangan tak jwb iye. memberi salam hukumnya sunat
menjawab salam hukumnya wajib. ecehhh... hahaha...
okey...okey...okey... entry aku kali ini bukan pasal apa-apa pun
sebab aku rasa dah dekat dua minggu aku tak sentuh blog aku ini
entahlah, agaknya aku dah ketagih main game kat fesbuk kot
haha ... banking life ©
urmm... aku bukan nak cerita apa, aku cuma nak cerita 
betapa susahnya aku sebagai blogger baru (yg entry blog nya pun merepek-merepek. haha ...)
nak cari follower ... kadang-kadang aku tengok blog orang itu
beribu-beribu followernya. aku? ciput jew... hehehe...
tak sampai 10 orang pun. ada ke orang nak baca blog aku ini? hehe
okey...okey...okey... thanks a lot pada siapa-siapa yang sudi + terbace blog
aku ini heh. yang selalu berubah wajah sebab aku cepat bosan
hehehe... kawan aku suggest kat aku macam-macam cara
nak mempopularkan blog aku ini. macam mana erk?
dia kata :
first, kne letak nama blog kita yang selalu orang tekan
contohnya? p.o.r.n.o ... kahkahkah ... berdekah-dekah aku ketawa
apa gila? ingat aku ini kempunan sangat nak follower insan kesepian.
atau pun aku pun boleh mengaku aku awek Khairul Fahmi penjaga gol Malaysia tu?
hehehe... marah awek dia kang. awek S.Kunalan boleh tak?
hahaha.. okey...okey...okey... taknak lah... 
biarlah kekal nama blog aku macam ni
yang kedua dia kata, kau letak entry panas-panas siket. contoh?
kahkahkah... porno lagi. wajib kawen betol kawan aku ini
okesss... contoh macam entry yang aku snap gambar underwear kt tanjung
not bad sebab kak farah ( Bila Hati Berbicara ) pun komen tau.
 hehehe.. and 11 org likes
lepasni boleh lah aku snap gambar pelik-pelik siket. pastu bubuh dalam blog
hehe...takpelah, lagi pun aku baru sangat dalam dunia blogger ini
macam buat suka-suki je aku ini. okey, okey, okey,
sesiapa yang terjumpa blog aku ini and terbaca entry ini
sudi-sudilah jadi follower aku even blog aku biasa-biasa  je
hehehe... and thanks a lot pada sesiapa yg sudi baca blog aku ini
aku hargai sangat-sangat ©


hehe ... follow lah saya :)

4 comments:

Miss Myzatul said...

blog mieza makin cute..suke3x..hehe..lagi2 tang salji tuh..comek giler...hheeee=)

cik mieza said...

hehe..
inilah kjew aku kt opis..
yg salji 2 sng je uat dy..
law ko nak tekan je kat salji 2 nnty kuar kt website dy :))

nelly said...

comel lah blog ..:)

cik mieza said...

thx nelly :)
bwu cgt uat blog ..
xstnding blog nelly un