22 March, 2011

Saya Join Bloglist Myravea

Assalamualaikum and hye! buat pertama kalinya aku nak join bloglist
selama ni nak buat tapi tak sempat
eceheceheceh ... apa yang kau busy sgt cik mieza oi ... 
hari-hari ngadap lappy jew 

okey , nak join ni senang je ; tempekkan header ni kat entry cam aku buat ni



and nanti letak blog dia kat bloglist korang macam aku buat kat sidebar tu
hehehe ... itu saja , senang kan ? 

sekian ! 

:)


2 comments:

Raji berkata said...

hohoho good luck~ ;D
ad random pilih ker dia terus letak dlm bloglist dia?

myravea said...

Thanks for joining dear..btw, myra ada buat tambahan, letakkan banner "jom join bloglist myravea" dan linkkan ke blog myra di sidebar awak :) i'll featured ur blog at my entry :)