03 July, 2011

ENTRY DOWN :(

Aku tahu tuah manusia ada kat mana-mana, aku tahu tuah manusia memang tak nampak kat kaki, lainlah kalau kaki pecut. Mungkin tuah dia dekat situ. Bukan aku nak merungut cuma aku rasa macam tuah aku itu aku belum jumpa. Bukan aku merungut, tapi tiba-tiba hati rasa DOWN sangat hari ini. Makin besar, makin umur meningkat, aku rasa macam tuah aku tu makin jauh. Macam makin susah nak kejar. Maybe aku terasa, practical training aku macam takdepepe aku dapat. Memang pasal elaun, aku redha. Tapi nak kata pengalaman? Ye, aku mengaku aku cemburu dengan pengalaman diaorang. Tak dapat aku alami, ye... Sudahlah Mieza, sabar jelah. Mungkin tuah engkau esok-esok adalah. Insha-Allah... 


Life is not about waiting for the STORM to pass, 
it's about learning how to DANCE in the rain




2 comments:

caHAYA said...

aq pon sama..cm nak undur mase nak pilih tempat training yg betul2 ade kje...huaaa..tp da terlambat..

d_LA said...

xpe..hope esok2 nt ada tuah menanti yer..