10 July, 2011

DAPAT WATCH LAGI. TAPI BUKAN PURPLE JUGAK. HEHE

Assalamualaikum w.b.t and hye!

Aku dah setel daftar untuk sem5. Tak susah mana tapi interview untuk lepas practical training belum lagi, yang tak besh nya bila kena dengan lecturer yang memang hebat dalam bagi soalan test and kuiz sampai meleleh air mata aku nak jawab time sem3 dulu. erk! tawakal tak tawakal lah aku nanti. Mintak-mintak lah cemerlang, gemilang dan terbilang. huhu... 

Ingat lagi tak, ingat lagi tak yang last week aku dapat watch dari angah aku? yang unik tu. yang kali ni dari kawan aku pulak. hehe... so, aku dah ade dua jam kesayangan+kesukaan. kena gilir-gilir pakai nanti diaorang merajuk pulak. oke, thanks Zaleha Supian. cantik watch ni, memang aku suke. :)




p/s : tengah gigih menanam semangat untuk start kelas sem5. owh, SEMANGAT ~ kembalilah engkau ...



1 comment:

miSz apPLe said...

cNtik jAm tu..
wElcOme bAck tO pOli..
gUdlUck yE!!