06 July, 2011

BUKAN JAM TANGAN PURPLE. TAPI AKU SUKE !

Assalamualaikum w.b.t and hye !


Macam aku cakap dalam entri ni kan yang kepingin sangat nak purple watch tp alaaa... takdela... kalau ade pun mahal, tak cukup dengan duet yang kak angah aku spend untuk aku, jadik dapat yang ini je. huhu... ape-ape pun thanks bulat-bulat kak angah :) 


Watch ni bukan kaler PURPLE tapi dia still unik macam tuan dia. Huhuhu... Sometimes aku pun tak reti bace watch ni. Hahaha... Meh mai aku ajar, yang jarum kaler kuning tu jarum minit, yang kaler oren tu jarum saat and jarum jam tarak. So, kena bace jam dekat bulat-bulat yang kat tepi tu. Yang aku petakkan tu. Hehehe... bagi aku dia unik sebab aku tak pernah ade watch macam ni. oke, bye!



1 comment:

miSz apPLe said...

hADiaH bEfdaY yE???