27 June, 2011

TRAUMA TERBARU

Assalamualaikum w.b.t and hye !

Dah dua hari lepas birthday aku. Means umor aku dah 20 tahun 2 hari. Hahaha... tak percaye aku dah masok alam 20-an. nothing special sangat yang berlaku, lagi-lagi lepas kena cium dengan cik lipan. erk! ni aku nak cerite trauma baru aku sekarang, aku paling takut duk dalam bilik air lame-lame. entah, lipan haritu terbayang-bayang lagi kat depan mate ni. kalau aku mandi biase aku tengok cermin ni tak, aku dok pandang lubang air yang kat lantai tu je hah. yang ade lubang bulat-bulat kecik kaler putih tu. kat situlah lipan tu dok menyusup masuk haritu. kalau boleh, nak berak aku nak je tumpang jamban jiran aku. siyes, aku trauma... =.=''

p/s : tinggal dua hari je nak benti kerja. yabedabedu !!! ;DD
p/s : tengah berusaha gigih segigihnya carik jam kaler ni , my kak angah spend a little money utk aku pergi pileh sendiri jam tangan (hadiah birthday) ... 




3 comments:

cik golek...... said...

wow..swatch nie dkat bratus ma..mhl tu..x pe t aq dpt hdiah dri mak lah..tgok je lah~~haha^..^

amna said...

swatch purple! cantiknye....

Raji and Yeen said...

woahhh cm menarik jer..
tpi swatch confirm mahal =.="