12 June, 2011

DAH TUKAR BALIK DAH BACKGROUND , RASE MACAM NAK TUKAR HEADER LAK . PENDAPAT KORANG ?


Mood purple jap je datang malam tadi . aku tengok background blog aku bold purple , macam nak mati je , kelam gelap je , hilang semangat aku nak tengok blog sendiri . of course aku memang suke bold purple , tapi macam tak matching lak nak buat background blog . agak-agak orang datang tengok blog aku ni , hilang dua puluh tiga saat semangat diaorang . takpe-takpe , disebabkan blogger ramai perempuan , aku kekal kan lah background lama aku colour pink . ok jugak kan . hehehe ... lepas tu , aku rase nak tukar header lak pulak , cam boring je tengok header yang sama . nantilah tunggu aku rajin . bye !



p/s : aku pun tak taw nape aku bubuh gambar atas . comey x ? :)


1 comment:

cik golek...... said...

fuyoo..nak tukar header yea...