09 May, 2011

SySygSygSy (Genap setahun sudah)

*Entry agak jiwang . harap maklom :)

Assalamualaikum w.b.t and hye ! hari ni 10hb Mei 2011 (Selase) .

Kite flasback setahun yang lepas .
Setahun yg lepas , aku takde ape-ape . Setahun yg lepas aku hanya kawan biase .
Setahun yg lepas aku tak harap dengannya . Setahun yg lepas ibarat nak carik ubat duka .
Setahun yg lepas cuma harap nak cari payung tempat reduh .
Setahun yg lepas , orang couple aku pun nak . Setahun yg lepas ?
Iye ! Nothing ! zero . Now ? Everything . Untuk aku dan dia .
Eceehhh ... bukan aku main pangkah-pangkah dekat kalendar ,
bukan aku pasang alarm kasi berbunyik . bukan aku tick kat dinding ,
tulis besar-besar . tapi 10hb Mei dah dalam ingatan . Setahun genap dah relation ni .
Aku takut nak berharap , aku takut nak say forever . Sebab ni 1st time kekal lame
macamni , sebelum ni tarak .

Cuma yg aku boleh buat , aku doakan relation ni berpanjangan 
dengan hendak-Nya ,kalau jodoh tu tak panjang , aku redha . 
tapi hati ni memang dah bulat-bulat dia punya .
Insha-Allah , I love him with the real word . <3


p/s : ape istimewa dia di hati aku ? dia senang dijage :) k.bye!

(2.22 a.m / 10052011)

7 comments:

MiZ Rayy said...

waaahhh.. happy anniversary cik mieza..=)

caHAYA said...

so moral of the story;

cinta jarak jauh tu la yg banyak ajar kita utk saling menghargai ;)

(mandai je aq nih);p

ella abab said...

bgoss nokkk.! heee :)

cikcomot said...

yey ! yey !

happy anniversary

^-^

Aida Omar said...

Happy anniversary cik mieza :)
hope kekal selamanya..InsyaAllah..

mykhalis said...

semoga cepat2 ke jinjang pelamin..

Raji berkata said...

amin... dpt naik pelamin jgn lpe jmput noh ;D