18 May, 2011

follower ke-150 & sumpah aku tak tiru (2 entri sekaligus)

Assalamualaikum w.b.t and hye ...

Pagi-pagi macam biasa la , aku bangun tidur terus pergi online . hehe ... lepas tu , macam biase aku pegi lah online fb , bukan update status yerk . aku main game . hehehe ... *tabiat yg patut aku buang (=_=)" lepas tu aku log in blog , biase la , kalau line elok aku bole lah blojjogging . pagi-pagi kan , buatlah senaman siket . aku pun tengoklah follower aku dah up siket . haha ... siket jew ... aku pun macam biase aku akan follow balek . aku bukak follower yg bertuah aku yang ke-150 ni , tapi sayang ... link blog dia tarak . utk follower aku yg ke 150 tu , nanti drop link blog kat comment ni ye . aku suke follow org balek ni :) okey , lepas tu aku pun klik la dekat link-link dia yang dekat bawah tu . saje tengok-tengok .




aku pun berminatlah nak tengok blog lyssa secret , macam cantik je . aku pun klik , memang cantik and aku suke sebab dia ade tutorial . hehehe ... bole la aku make-up kan lagi belog! cik mieza ni . tapi , lama-lama aku tenung . macam aku biase tengok je pulak blog ni , tapi rasenya aku tak pernah lagi tengok blog ni . ni baru 1st time . owhhh ... baru aku perasan . 

Ape persamaan blog cik lyssa secret ni dengan belog golek adek aku . 






erk ! kalau korang tak perasaan meh mai aku beritahu . satu , background dia sama , and second favicon pun same . nak tengok lebih jelas ? 




yang belah kiri blog cik lyssa secret yg belah kanan belog golek adek aku . see ... same kan ? erk , nape aku yang lebih-lebih lak ni . lebih eksited ? bukan eksited tapi aku terkejut . kebetulan kot . kalau kebetulan sama background je takpe , ni favicon pun same . kenapa lak aku nak terkejut ? haha ... sebab aku yang make-up kan blog adek aku ni . and sumpah aku memang tak tiru beb ... 

p/s : aku tahu ramai cgt copycats dalam dunia blog ni , tapi untuk pengetahuan korang , aku memang bukan penirukucing ni ... hehe :D



5 comments:

ella abab said...

follow2 nie bgos amalan mulia..heee (:
miza terus maju.!

cik mieza said...

@ella abab majulah blog utk ngre .. hehehe ...

cik golek...... said...

wow..belog aq uh.. owg uh tiru r..owg nk donut cibok nak donut gak..amek lew karipap kew..hish2.. (-___-)"

Lyssa Dollixious said...

hahaha .mmg sama ... tapi , favicon Lyssa ada dua.. time korang bukak 1st , mmg gmabr bulat putih tuhh... then , bertukar jadii lolipop pink ,, makna nye , tak sama . haha .

mykhalis said...

takep..sama sikti2 je..asalkan entry lain2..kan kan?