21 May, 2011

Ketua Jabatan (KJ) JKA aku masuk TV3 :)

Assalamualaikum w.b.t and hye ...

Taknak tulis ayat bunge-bunge da . malas . nak cakap straight je . As u'll know , aku ni student Politeknik Merlimau kan . *Bangga sat (^oo^)v . Tadi aku tengok berita utama TV3 , wahhhh ... KJ aku masuk tv lah . Pn. Asmah binti Hussain . Ayah aku kata dia akak aku , sebab nama lebih kurang sama dengan aku . kehkehkeh ... 

Nak tengok ? nak tengok ? meh picit sini , siri ulangan berita utama . tapi kau kena pergi setengah jam kemudian . dia dalam segmen kampus ke kampus . kalau tak nak tengok , meh mai layan gambar-gambar yang aku print screen ni . eceehhhh ... bangga sat ... *napelah bukan aku yg masuk tv ? =.=


ini segmen nya setiap hari sabtu (^_^)v


KJ aku yg namenya lebih kurang name aku (^_~)


yg belakang tu , dua org lect pernah ajar aku (^_^)"


En. Sulaiman kesayangan satu JKA :")


Hehehe ... itu saja yg sempat aku print screen , lain-lain tengok sendiri dekat link di atas . Nak tengok gambar aku dengan KJ aku pulak ? aiseyyy ... ni time sem 1 dulu , dapat AKJ . tu , tu , same tak muke dengan aku ? ok , tak same . =.=" tudung pun tak same , sebab aku macam pocong berbalut dalam picture ni . =.="




p/s : Aku selalu main kejar-kejar , sorok-sorok dengan KJ aku sebab pakai seluar & t-shirt lengan pendek (sempoi) pergi kelas . Jabatan aku diwajibkan pakai baju kurung kecuali bengkel . kehkehkeh ... :D


4 comments:

MiZ Rayy said...

cik mieza bla plak nk msok tv? hukhuk..

farizulanuarmurad said...

aisee....asal lec dsb xdew pown,,hahahha

cik golek...... said...

fuyooo!!! msok tv seyh...hohox.. XD

caHAYA said...

segmen apa ni? kampus ke kampus ? asal aq ta pernah denga ? haha