07 April, 2011

Lesen nak terbang ...

Assalamualaikum and hye ! dah ber ulat kulat dah aku rasa belog! cik mieza ni ;
bukan sibuk mana pun aku ni , cuma mood takde + kemalasan yang melampau ... 
erk ! terok nya kau mieza ... owkey , cite ni dah lama sebenarnya aku nak post , tapi baru 
sekarang jari ni rajin nak bersenam kat keyboard kan ... hekhekhek ... nak buat macam mana
so , dah berlapuk siket la story nya :D

last week , *aku rase ( 30hb mac 2011 ) aku JPJ test untuk kereta 
sepatutnya 4hb April yg lepas , tapi tup-tup pakcik yg ajar aku tu call cakap nama aku da ade dalam list
OMG ! wey ... aku rase aku belajar ala-kadar , tak sampai 10 jam pun aku rase .. pfttttt ... 
bagaimana sey ? memang perot aku otomatik kecut -___-"
boleh rujuk di sini , betapa aku belajar dengan penuh halangan untuk sampai ke JPJ test ni 

erk ! sok nya aku pergi jugak and no. giliran aku merupakan no. orang-orang terakhir
aku tunggu sampai petang , but ... tak sia-sia rasanya aku menunggu lama 
last-last aku lulus jugak ... yuhuuu !!! eksited taw :)
lepas ni dah bole terbang-terbang bersama kereta pulak , biase motor jew ... 
aku ni berani la siket nak bawa kalau ade P , selamat siket dari roadblock 
tak macam En. Raji kita, berani taw dia even de lesen I je .. hekhekhek :D

owkey, yg paling aku suke lesen P ni sebab gambar dia . hakhakhak ... aku tipu je
gilew ape gambar lesen kandid cam tu ~ (-_^)
and satu lagi P kereta aku abes untuk dapat lesen full ikut P motor aku ...
hehehe ... so, aku pegang P kereta tak sampai 2 tahun la , setawun je kowt ! 


owkey , tu je aku nak cerita dengan bangganya ... dengan gembiranya ... 
ayah aku and sekaum family and kawan-kawan yang mendoakan aku , thx yaw ! 
and thx jugak dengan ucapan tahniah korang-korang tu ... and my dad hadiahkan saya 
seketul kek yang full dengan bijik-bijik coklat *mcm semot itam da aku tengok ... hakhakhak 


p/s1 ;ayah ... ude tak nak sebijik kek , nak sebijik mini cooper ley tak ?? hakhakhak .. ($_$)
p/s2 ; b ... pls take attention erk yg syg highlight and bold kan tu ... hehehehe ... <3

6 comments:

caHAYA said...

WIWWWIIIT... pasni bole amek lesen kapal selam...

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

congrat2! :)

dayaa said...

wuyooo da ade lesen :D
na gak , na gak !

cik mieza said...

@caHAYA 2 la psl .. amek ketapi dulu la .. hehehe ^_^

cik mieza said...

@Nurainaa Sofia Nurazizul thx ! :)

cik mieza said...

@dayaa hehe ... bule2 ... tyme cuty sem ley amek ;)