28 March, 2011

Nak BerBlogging ... tapi ... -__-"


Assalamualaikum w.b.t and hye ! 
aku nak berblogwalking ; aku nak komen-komen entry ; aku nak follow blog orang
tapi ... erk ! sekarang memang aku tengah rajin nak follow blog orang
lebih-lebih lagi blog orang yang dah follow blog aku
aku nak balas balik . tapi ... erk ! 

aku tak boleh follow blog oranglah ... sebab bila aku nak tekan follow blog orang
tu je akan keluar camni -->



nama aku tapi url adik aku punya blog ... donut itu pun gambar blog adik aku
and satu lagi , aku rasa bloglist yang aku follow dah bercampur aduk
dengan blog yang adik aku follow 
erk ! camne wey ? aku agak pening and hilang mood aku nak berblog la ~ 
urm ... tak besh la camni 

bye !

:'(



7 comments:

miSz apPLe said...

kTe pN kNe cm2 gaK..
nK fOllOw OwG tRos xJd..he3

Raji berkata said...

owh der tertukar dgn account adik kau eh?
cbe kau clear history browser dlu dlu
phtu kau donload stu lgi browser Internet
Cometbird ker Google chromine ker
buat tu khas utk kau punya blog jer
yg adik kau nyer blog try guna browser yg lain internet exploroer ker mozilla firefox ker

syahira abdullah said...

huuhuu same lah kite =.='

syahira abdullah said...

huuhuu same lah kite =.='

cik mieza said...

@Raji berkata Thx a lot ! bgune btol nsht ko .. hehehe .. da brjye da ^_^

cik mieza said...

@miSz apPLe and @syahira abdullah , ikowt nsht raji , pasti brjye .. ak da uat ^_^

the7th said...

Hello sana :
jom join contest kami,sebab awk cuma perlukan gambar bertemakan LOVE sahaja.tak perlukan sebarang entri/banner! :)

7 DAYS LEFT!

The 7th Photo Contest