23 February, 2011

Lesen Owh !!! lesen

HYE !

Perlu buat apa aku sekarang erk? macam orang bodoh pandai je aku duk tercongok
tiap-tiap malam menghadap lappy. pftttt ----
esok pegi belaja kete lagi ... ini lagi satu hal
member aku yg duk same-same satu dewan dengar ceramah dulu tu
dah molek dah next week nak jpj... aku?





hahahahahahahaha... ;D







*gila meroyan jap


tekanan betol, banyak skip kelas sbb masalah teknikal
hah ! amek ko, kate nak dapat lesen sebelum abes practikal kan? entah sempat ke tak
aku abes 29hb april, sekarang dah penghujung bulan februari
ada masa lagi 2bulan ...
ish3..ada-ada je problemnya
betullah kata nenek aku;



''Cu, selagi kita hidup selagi itu lah akan ada masalah..."



erk ??? betol ke tu nenek aku yg ckp ?? T_____T
abaikan...

so, esok pagi-pagi bute aku nak tercongok kat Maharani School Driving tu
tayang muke kat pakcik tu nak belajar kereta
hah, satu lagi hal ... pakcik yang incharge aku ni pulak org nye boleh tahan pelupe
ntah dia ingat ke tak muke aku ni
ini pagi tadi aku dah mesej, ntah dia bace ke tak
haila --- haila --- susah-susah ---
kalau call pulak tak menyempat-nyempat aku nak ckp, dah letak
mcm PM pulak dah aku rase... urghhh !!!



=____="




malam-malam camni, layan lagu ni pulak.. aku taw lagu ni dah lame..
biase aku dengar je, aku tak tahu pulak lirik dia besh :)


p/s : I'm like a bird, I'll only fly away
       I don't know where my soul is, 
       I don't know where my home is
       All I need for you to know is...
       b, ilysm ...  <3
       

3 comments:

miSz apPLe said...

cHaiyOk2 miEza..
nTi dA start kLaz cUcaH Lark nK g bLajA dRivinG..
hEhE...kEpOh Lark..

cik mieza said...

@miSz apPLe tw xpew..grrr..T____T
dpt g kuliah nek kete syok jgk..hehehe ;)

Raji berkata said...

huhu aku failed JPJ sekali
smpai skang xrepeat2 lgi utk lesen kereta =.="