30 April, 2011

Blogku di review blog femes :)

Assalamualaikum w.b.t and salam malam . dah pukul 10.11 pm , aku ingat nak main game cityville je tapi tiba-tiba terniat hati nak tengok blog aku ni hah . aku saje je nak main search kat pakcik google , nak tengok belog ! cik mieza ni ade kat ranking nombor berapa kalau search . sekali , hah ! tengok sini . terkombang bontot den jap , lobang idong kompas-kompes jap ... see ... see ... yang pertama tu , biase blog aku namanya bawah-bawah ... hehehe




Lantas dengan pantas aku click la kat link blog edriena hazelina yg dah lame aku follow ni , biasa aku tengok dia review blog orang je . sekali , ecehhh ... blog aku lar ... meh mai , meh mai ... pegi dekat blog kak edriena hazelina , bagus ... sebab aku suke tutorial dia . clear , senang nak ikut . blog dia pun cun melecun gak ... hehehe ... *pomot ni pomot :)




Dulu aku ada jugak join bloglist kak myravea , tapi time tu tak sempat den nak buat entry , nak print screen bagai-bagai nak tepek kat blog . tengah practical lah katakan time tu . sekarang dah free ... hehehehe ... ok , apa-apa pun thanks a lot untuk akak-akak kat atas ni komen-komen  belog ! cik mieza buat pembakar semangat and rasa blog ni ade jugak orang bace kan ... hehehe :)

ok , sekian !


6 comments:

Edriena Hazelina said...

thanx yang tolong pomot blog akak sekali. hehe...
teruskan berblog!

cik mieza said...

@Edriena Hazelina ur wcome kak :) majulah blog utk negara ... (^_^)v

ahmad endo said...

alamak bestlah kenak promote....hehehe

yang said...

nice!!

bella_bumbum said...

untungglahh :D hey hey hit me back. slamat bekenalan :D

Ezay Hadry said...

best ea kena pomot free2 kan...teruskan berblogging yaw