26 March, 2011

Malaysia mungkin mengalami gempa bumi?

Assalamualaikum and hye ! mood aku dah ade balek
wahh ... kejap pulak datang balek erk? hehehe 
ingatkan nak majuk lame-lame , rupe-rupenya jap je aku dah jengah balek blog aku ni

wey ... pagi tadi aku hantar mak aku pergi kerja
singgah jap kedai apek tu mak aku beli paper , mak aku memang suke beli kosmo
murah je kan . padat pun padat :) 

aku pun sempat lah baca kejap berita muka depan tu
wey ! seriusly , terkujut aku ! biar betik . law macam tu ...
betul ke apa yg berlaku semalam ? 

sumber : pakcik kosmo

semalam kan aku kerja , tapi takde kerja jadi lepak kat opis tu
tibe-tibe tengah lepak-lepak + online , opis aku bergegar wey !
bos aku yang tengah baca paper tu pun tanye ; pehal ? kawan aku cakap lori lalu 

erk ! buat pengetahuan korang , opis aku ni foundation dia tak kukuh agaknya 
tak pun dinding dari batu-bata curik *haha ... ok, tu jgn percaya
mana taknya , bila lori besar-besar lalu kompem bergegar satu opis ... 
hehehe ... tapi yg peliknya semalam , takde lori lalu pun 
aku dah kompem kan dah takde lori lalu time tu
tapi opis aku bergegar !

so ??? aish ... aku dah berpengalaman merasa gempa bumi ke?
Ya Allah , selamatkan lah Malaysia tanah tumpah darahku ini dari segala bencana-Mu 
sesungguhnya banyak sangat dosa-dosa aku yang belum sempat aku tebus balik
amin ... takot wey! 

T__T

ok , tu je 
sekian ! 

p/s : untuk maklumat lebih lanjut boleh cikedowt kat sini

4 comments:

miSz apPLe said...

ya Allah,, jauHknlah..tkOtnyE..amAlan pn xbpE ckup aG..

Raji berkata said...

huhu takut btol >.<
satu2 negara kena
nauzubillahi min zalik
betul amalan pun xcukup lgi T.T

D i n said...

kuasa Allah s.w.t
:)

cik mieza said...

@miSz apPLe @raji @ din .. mmg tkowt .. rse byk cgt dose ni :(