11 June, 2011

DAH LAMA AKU MENGHILANG

Assalamualaikum w.b.t and hye !

pagi-pagi aku memang rajin online , tapi nak online blog tu memang malas . aku dok ngadap game je , sampai berebut-rebut ngan adek aku . haha ... *tak senonohnya akak =.='' ala ... cuti sem kan , bile lagi aku nak ngadap lappy 24jam , kang dah naik sem 5 , tak cukup kaki aku nak jejak tanah . ecehhh ... bajek macam wakil pelajar je kan ? padahal ... budak rumah aku tahu macamana nak habeskan mase kat rumah sewa . 

ye aku taw aku dah lame tak update blog , aku taw xde sape rindu ... huhu ... takpe-takpe , ni aku update yerk ... :) tinggal lebih kurang 3 minggu je lah macam tu nak naik sem , aku pun tak kira betol-betol . aku pun macam dah malas nak keje , dah boring . padahal duit tak cukup lagi nak beli ape-ape . adesss ... hilang semangat betollah . padahal banyak lagi benda nak buat dengan duit yang belom cukup tu . aku memang berjimat-cermat betol sekarang , nak pakai duit gaji aku ? jangan haraplah . memang dua hari sekali aku pergi bank in . lepastu dengan bangganya pergi check kat maybank2u.com . HAHA ... jakun tahap petala kelapan belas . 

aku ni tak tahu nak tulis ape , tapi mengikut kalender masihi omputeh tu , tarikh lahir aku terjun kat dunia ni tinggal 14 hari je lagi . urmmm ... aku taw , aku takkan sambut nanti . malas , lagi pun nak save duet . tapi aku nak berangan jap bole tak ? aku nak something nanti . macammmm .... 

pagi-pagi bute ade orang ketok pintu rumah aku , bagi kunci kereta and aku tengok kat depan rumah aku ade sebijik kereta mini cooper S colour purple bold , bumbung hitam . perghhhh ... berdarah hidung , pengsan jap 

tak , tak ... tu extream sangat . pagi-pagi bute ade orang ketok pintu rumah aku , tadaaaaa !!! bunga lavendar yang memang tengah mekar ranum , lebat-lebat , panjang-panjang , dalam bonet kereta mini cooper S colour purple bold , bumbung hitam . perghhh ... macam nora elena sat , lepastu Aaron Aziz pulak yg datang bawak kereta tu . hahahaha ... melampau .. =.=''

tak pun , ade orang selitkan 1 juta dekat pintu rumah aku jadik aku bole cepat-cepat pergi kedai kereta beli and beli kereta idaman aku . hahaha ... kenapa semua berkaitan dengan mini cooper ni ? adesss ... pening

hahaha ... dah-dah , cukuplah tu . aku taw benda tu semua takkan jadik . memang mustahil tapi kan , aku suke ade kejutan untuk birthday aku nanti . siape yang tak suke kan ? macam ... urm ... bukan kejutan besar pun takpe , macam orang yang kau tak sangka-sangka ingat birthday kau wish birthday kau ke ? macam tu pun aku dah suprises , yelah ... aku bukan femes bebeno pun sampai orang nak ingat betol-betol birthday aku ni . haha .. sape-sape yang terbace entry aku ni ingat ye , lagi 14 hari ... kire taw jangan tak kire . hehehe ... ok , bai ... :)


nampak macam umor nak masuk 20 tawun tak ? ke macam 15 tawun lagi ? :'')



2 comments:

caHAYA said...

oke2. esok aq mmg nak selitkan 1 juta pon kat uma kau. abes la rahsia terbongkar~

miSz apPLe said...

kAn bEst kLo ad oWg waT tOl2 kt ktE...bRuw rsE bermaKne bEfday ktE..hUhU..