12 April, 2011

Happy Birthday to you'll :)

Assalamualaikum w.b.t ... hye semua ! Actually , aku nak post entry ni hari senin pas
tapi , disebabkan penyakit malas aku dah mencecah tahap petala ke-lapan
hari ini lah baru jari aku rajin nak bersenam . nak sehat ...
hakhakhakhak *berdekah setan
erk ! aku nak story ; pasal hari sabtu hari itu . special day ? maybe kowt ! (^_~)
kalau bab kembungkan perot memang special day lah kan ???

bersempena ;
2hb April ---> birthday Angah aku
4hb April ---> birthday my debab (adek aku yg plg manje and nakal ! )
5hb April ---> birthday bakal abg ipar aku ... eceheceheceh ...

Mak aku dgn baik hati pluss comel . u're rockers mum ! *kipas susah mati mak
mengofferkan diri nak belanja makan dekat Perkampungan Ikan Bakar Umbai





ok !




aku suke sgt ! dpt makan cedap ;D




Ini antara gambar yg aku dapat snap ; sebab aku lagi sibuk makan kowt ...
hehehehe ... ape-ape hal semua enjoy lagi-lagi my debab yang tak cukup mulut nak makan


mereka yang dirai ... cyg kowg ketat-ketat ... (^__^)Y

Indulgence cake ! suke cgt ~ 

Antara gambar-gambar yg dapat disnap membuktikan kerakusan kami ... sedap beb ! ^_~
ok , pe-pe hal ; hope kowang panjang umur , murah rezeki , berjaya di dunia & akhirat 
lastly , di permudahkan segala urusan oleh-Nya ... amin ... ;)

sekian ! 

p/s : ketam masak blackpaper paling aku suke ! <3


1 comment:

Raji berkata said...

bestnyer birhtday cake T.T