12 March, 2011

Resah tanpamu ...

Assalamualaikum and hye! hari-hari ahad yang takde keje ni
bosan-bosan menanti nasi masak
aku rase aku nak tulis entry lah ... hehehe ... 
mood En. Merong aku masih ada ya ... ^__^

entry ini aku tulis sebab satu lagu ni ... lagu ape erk? lagu dari blog cik rynatriasmara ini
aku taw lagu ni memang bukan dia yg tulis . tapi aku taw lagu ni dari blog dia
yup ! lagu dia besh + rancak + lirik nya pulak full with the meanings
hahaha ... ok, lagu utk b ok :)

ini header dia, comel kan? luv it <3

aku start follow blog dia ni dari segmen blogger politeknik
ok, aku pun budak poli ... hehehe ... 
aku rase aku dgn dia sebaya je kot ^^
and bile aku tgk blog dia je , wahhh ... cantek gilew
camne dia edit? mule lah aku pun berangan-angan nak blog cam dia
haha ... tapi dapat yg camni je
ok, aku redha... tak teror edit sgt 
=__="

satu hari itu, time aku check-check shoutbox aku. OMG ! see ~


dia jenguk blog aku lah ... tehtehtehteh ... T___T
happy gile siap print screen lagi
ntahpepentah merepek

okey, siapa yang nak tengok blog dia boleh picit sini
tak rugi ok kalau baca blog dia ... :)

and lagu dia yang besh itu aku pun carik and download siap buat ringtones
hehehe ... eh, korang ingat aku je ke suke? tengok ni pulak 


info yg dimaksudkan adalah yang kat sini ;


owh... mwahahaha ... jadi memang hari-hari aku dengar lagu ni 
sebab akak kerani kat office aku pun minat and play lagu ni selalu
hehehe... siap nak angkat-angkat bahu lagi

:)

okey, sesape yang nak dengar boleh play video bawah
sambil angkat-angkat bahu 
^___^


p/s : lagu yg sesuai utk cinta jarak jauh + cinta hujung benua + cinta yang tak selalu dating
macam aku ... tettttt +____+


4 comments:

Ryna Tri Asmara said...

mieza dear~ thanks tau ! x) terharu pula, sampai message di shoutbox pun kena printscreen. ekekeke~ :B

cik mieza said...

@Ryna Tri Asmara ur wcome ... mmg like glew blog ryna :) law de update mmg nk bce ^__^

Raji berkata said...

hohoh lepas nih ak tlis msj kt cb kau buat cmnih juga taw
hahaha

cik mieza said...

@Raji berkata hahaha..uat la..t aq promote blog ko..ak kn rjin.. ;)