08 March, 2011

Emakku dan Fazli Zainal :)

Hye ! hari ni aku rajin nak update ... trang ... trang ... sebab aku ade bahan nak update
cewahhh ... cam nak buat assigment lak kan ...
daaa ... daaa ... malas nak mengarut-ngarut panjang lebar
last week ada festival textiles kat tangkak , ok , that means cam ada karnival
aku memang tak tahu apa-apa , balek dari muar tu mak aku ajak
ok , pergi saja ... sebab tak perlu apa-apa syarat cuma bawak badan and duet
utk beli makanan kalau dah kebulur ... :)

mak aku cakap ada persembahan kebudayaan , ok macam biasa zapin , joget kipas,
kompang kreatif and blablala ... ok , bolehlah sebab malam tadi pun aku tak buat apa-apa
jom kita keluar dengar cerita ada penyanyi popoular
tapi tak tulis siapa , ahhh ... pergi je lah , mana tahu memang popular tapi nak buat suprises

ok ... ok ... zapin dah abes ... joget kipas dah langsai ... kompang kreatif pun aku suke
sebab budak-budak lelakinya gonjeng-gonjeng ... memang kreatif
and tibe lah jemputan artis popular ...



jeng ... jeng ... jeng ...





Fazli Zainal !!!






owh , dialah ... ok , kalau korang tak tahu boleh dengar lagu ni


aku and family aku memang duduk betul-betul depan pentas , ok , buat pengetahuan korang
dataran tangkak tak besar mana pun ... ciput jew
hah , sekali tengah nyanyi-nyanyi tu , ala ... biase lah penyanyi kalau nak mesra-mesra dengan
peminat mesti hulur mic kat peminat kan
dia terus hulur mak aku yang tengah molek duk terkelepot tepi pentas tu
tapi mak aku tak nak , yelah ... dia tengah nyanyi lagu Yuna ; mana mak aku hafal kan

ok , lagu yang kedua dia nyanyi lagu etnik kreatif lak
erkkk ... aku raselah -__-"

and dia ajak mak aku lagi , ecehhh ... boleh pulak mak aku payung nak je dia joget
hahaha ... wey, mak aku naik sey joget sekali dgn Fazli Zainal atas pentas ... :D


video


ok , awal-awal nak cakap kekurangan keclearan dalam video and gambar ni sebab cuma pakai
hp Nokia 7610 angah aku , nak harapkan hp aku lagi haram nak buat ... hahaha
and lepas abes semua ni , lambat jugak kitaorang balek , sampai 12 lebih
ternampaklah Fazli Zainal ni dekat tepi dataran , mak aku pun ape lah lagi
nak lah snap 2,3 picture dengan dia ... ok , saksikanlah ... hehehe



siap dapat kelender de gambar dia ... ecehhh ... tibe-tibe mak aku ngaku Fazli Zainal
ni anak angkat dia lak ... hahahaha ... pordaaahhhh ;DD



ok , sekian :) 

p/s : sempoi-dempoi tak mak aku ??? hahaha ... dia ingat karok kat umh ke nak joget2 ... 
       ape2 pun , luv u so much mum !!! <3


6 comments:

caHAYA said...

jgn terkezot kalo pasni mk ko jd popular..tercabar ko...HAHA

cik mieza said...

@caHAYA haha.. law cm 2 aku tumpg ppular lar .. ^__^

Raji berkata said...

perg sporting ah mak kau
hahahaha ;D
bgus gak kau ad artis jdi abg angkat kau cmtuh
hahaha

cik mieza said...

@Raji berkata law dy jd abg angkt aku, sok2 ppular lak aku.. heheh ^__^

miSz apPLe said...

kLo btOl aR kn Da pOpuLar nti,,,jGn lArk an Lpe an ktEw..hEhE..
bGge tU mbE pOpuLar..stU kG hEboH..

cik mieza said...

@miSz apPLe haha..mne nye ahh..dy knl ak un tak.. :)