20 February, 2011

Saya seorang blogger yang aktif !



walaupun aku kurang aktif jugak , tp nak mengaku aktif jugak
masih sempat aku nak join segmen ni  yg tutup malam ini
oleh En Ben Ashaari kite , okess kalau korang nak join pergi picit sini

senang je macam korang tekan-tekan keyboard sambil makan kacang kude
hahaha... hope nya ada lah orang jenguk-jenguk blog aku ni.. ;D

bye !

4 comments:

ShUhaDaH said...

dtg melwt dri blog abg ben !

cik mieza said...

@ShUhaDaH thx .. kte tgk blog shuhadah un dari blog abg ben :)

Raji berkata said...

hahah ak nk kena start join gak ni segmen2 Ben ;D
ak pmlas la weh =.="

cik mieza said...

@Raji berkata mls update blog xpe jgn mls stdy.. hehehe ;)