19 February, 2011

Diari ? Perlu ke ?

Assalamualaikum w.b.t ... hye ! pagi tadi aku terbangun pukul 7 a.m
bangun-bangun je aku terpandang kotak lama yang aku simpan dekat
hujung penjuru bilik aku dah lama dah aku tak selongkar kotak tu,
simpanan segala harta khazanah kenangan aku
hehehe ... aku pun terus je bangun and buka kotak tu, keluarkan satu-satu

yup ! satu-satu diari aku dikeluarkan ... owh ! banyak jugak aku simpan diari lama aku
dari aku sekolah rendah , rupanya aku ni memang suka menulis dari kecik la
hehehe ... and aku memang suka ada diari , cuma sekarang ni aku dah jarang menulis

* sila bertahan , sebab picture terlampau byk aku snap .. ^^
* picture sengaja dikaburkan dikhuatiri rahsia akan pecah... hahaha :D

        (>_<) diari sejak darjah 4 hingga form 2 (>_<)

                    (^_~) diari form 2 - form 3  (^_~)


    (^_-)  diari dari form 3 hingga sem 2 [politeknik] (-_^)

sem 2 je memang aku dah berhenti menulis diari, sebab nya satu 
aku dah beli laptop time sem 1 dulu ... so, aku byk abes kan masa menaip 
kalau ada benda aku nak tulis, and satu lagi aku tahu diari ini bahaya kalau orang jumpa 
*adik aku sendiri suke baca diari aku kuang ajo ! bedebusss ... hehehe .. :D

lepas tu, aku selak lah diari-diari ini; owh ! aku dulu kreatif jugak erk? 
hehehe .. masuk lif tekan butang sendiri ... yelah, dulu mane de tenet 
yang aku nak edit-edit gambar jadi inilah kerja aku . 
manual beb ! pakai tangan , gunting + gam + colour paper :)

inilah hasilnya ;D













sebenarnya banyak lagi, yelah ... bayangkan setiap page yg aku tulis, aku akan touch-up 
cantek-cantek. so? hehe ... dulu aku memang sanggup spend masa berjam-jam utk diari aku ni
sekarang aku dah jadi malas, lagi pun sekarang tengah bahagia :) rasanya tak perlu diari
haha ... pada perspektif aku ni, aku akan menulis kalau hati aku tengah sedih ... 

ok, aku rasa mata korang pun dah juling tengok picture-picture kat atas.. hehe ..
bye ! 

p/s ; diari PURPLE itu paling aku syg banget ! <3


6 comments:

eija said...

huhu.. :)

miSz maR0o said...

ko memg rjin larh~

cik mieza said...

@eijahehehe ;D

cik mieza said...

@miSz maR0o hehe.. ni dulu2 mmg xde kjew.. ;)

cikcomot said...

ouh.. wow.. betol la.. yg diary yg bulat2 oren tuu same la dgn kite punye..

hehe..

kamu sgt kreatif la...

cantik sangat...

kite suke lukes org lidi je.. hehe

^-^

cik mieza said...

@cikcomot hehe..thx..tp ni dlu..skunk da xrjn .. tp pmpuan ngn diary mmg xley pish kn :)