11 February, 2011

Saya Blogger Johor (!)

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assalamualaikum w.b.t semua ... itu hari aku join contest buat pertama kalinya
kali ini aku nak join segmen pulak . ala ... nak market-market kan blog 
yang memang tak sampai sebulan jagung pun ini
bukan muda lagi, tapi masih baby ...
segmen ini adalah "Saya blogger mana?" yang dianjurkan oleh Cik Reena
hah ... apalagi sesiapa yg macam aku teringin nak up-up away kan blog dia
join lah segmen ini ... at least tambah lah satu or dua follower nanti
(hehe ... InsyaAllah hendak-Nya ... )





Saya Blogger Johor (!)


©©©


1) Siapa nama anda ...

untuk blogger panggil cik mieza ... tapi dalam duniawi pun panggil mieza jugak
hehehe


2) Sudah berapa lamakah anda terjebak dalam dunia blog ...

baru menginjak ke bulan - 5 (masih baru)


3) Anda tinggal di daerah mana dan di mana anda sekarang?

Lahir dekat Johor Bahru, tinggal dekat Ledang and now dekat Muar sebab tgh practikal


4) Di mana tempat istimewa di daerah anda ?

Kalau pun namanya daerah Ledang comform 100% tempat specialnya dekat
Gunung Ledang. hehehe ... Dalam setahun, berkali-kali boleh pergi sebab dekat sangat


kawasan nya luas and banyak kolam. ini dekat kolam yg paling atas (~_~)


boleh buat aktiviti lasak + camping + Bbq  (^_^)


sesuai utk meluangkan masa bersama keluarga tersayang (~_^)

5) Harapan anda dalam dunia blog ?

Ada orang yang sudi jadi follower tegar aku & always tertunggu-tunggu entry terbaru aku

:)


5 comments:

Cik Reena Tan said...

tenkiu join~
insyallah nanti ada la ramai2 follower.. yg penting mieza harus kasi mantap blog ok.. :)

sila tinggal link kat entry ni ye..

http://cikreenatan.blogspot.com/2011/02/blogger-johor.html

cik mieza said...

@Cik Reena Tan ur wcome cik reena .. hehe.. insyaAllah :)

bakawali said...

kena rajin follow blog kawan2..br ramai folower k... nana pun baru dlm dunia blog ni....

cik mieza said...

@bakawali thx bakawali ... miza ngh try utk follow n blogwalking lg nie ... :)info yg bgs ...

cik bihah said...

Ledang??kpg bihah.. hehehe..

meh ke join giveaway kat
www.kznabihah.com