17 February, 2011

loading yang menyampah !

hye ! hari ini mood aku cam berapi-api siket bercampur aduk lak dgn
kekurangan suhu air-cond kat opis ni. pehal lar wey lappy aku ni lambat loading
tak taw aku nak buat ape dah... nak kate virus, aku dah pakai kaspersky 2011 lagi
urm.. hari itu baru format and tambah RAM 2gb sekali gus
lepas tu aku jarang dah nak download2 ni...



tengok dalam C and D aku pun tak banyak cam tak isi apa-apa je
kalau aku on9 pun lembab, pakai wifi macam pakai broadband aje
ish2 ... tak tahu nak buat apa lagi, dah lah aku ini tak teror langsung pasal lappy ini 
kalau nak loading youtube or blogspot pun slow...
padahal aku tengok kawan aku kat sebelah ni boleh rileks jew layan cite korea on9
alamak ... geram nya ! 
sesape ley tolong aku tak?

(-__-)"

10 comments:

Syafique Azawadi said...

nih sebab line tenet lah

caHAYA said...

USAP2 DY~

cik mieza said...

@Syafique Azawadi tapi mmbe yg duk sblh ni cm rileks jew on9.. dy pakai sbumbung jgk wifi nya.. urmm :'(

cik mieza said...

@caHAYA dah lame aku belai2 haya.. law ley mandikan da lme aku shokutbutshu kan dy da.. sob3 :'(

Raji berkata said...

hohooh format balik format balik xD
confirm laju jer lepas ni
inshaAllah ;D

cik mieza said...

@Raji berkata skly format=rm35 .. da 3 kly format .. mau lg kew? adesss -__-"

Fahim 'n Alin said...

lappy kau berat nih. cuba kau timbang tgk bape kg..hik3

cik mieza said...

@Fahim 'n Alin hehe..klo brt mlebihi nk uat pew lak? :)

nelly said...

hehe .
sabar je lah ..
=)

cik mieza said...

@nelly tgh brsbr r ni.. hekhekhek ;D