15 February, 2011

header baru hasil otak senget aku .. hakhakhak .. :D

Assalamualaikum w.b.t ... hye korang-korang. kalau korang pernah terjenguk 
kat blog aku ini dulu kan mesti perasan header blog dah lain kan?
hehe... aku lagi suke kot header baru ini sebab ade gambar aku and b aku
:)

ini gambar header lame aku. bagi aku comel tapi tak tahu lah bagi korang. 
hehehe... 


tanpa gambar aku. 
*sebenarnya aku lagi suke mencapap ... hahahahaha

okey, aku buat header baru ini sebab kawan aku seorang ini puas suruh aku cari
tutorial pasal header yang boleh muncul tweet tweeter kite
aku ini pulak tak aktif sgt tweeter. sebab aku tak berapa reti pakai
hehehehe ... lepas itu aku search lah macam nak juling mata aku tengok skrin
pagi, petang, malam sampaikan ke subuh *tipu
aku cari ... last-last aku jumpa jugak dekat blog Gulai Tempoyak Ikan Masin ini
hah ! pe lagi pergilah search cari tutorial ini
nanti dapatlah header senget-senget macam aku ini
dengan basic photoshop yang ciput gilew aku main tampal-tampal je gambarnya
yang penting aku and b ade
:)

siap pakai baju sekolah lagi. mengimbau kenangan betul.
hukhukhuk... soe b... picture b pipi kembung
*itu lah selalu perli aku amek gmbr kembung pipi. hakhakhakhak... 

owkey, ini je aku nak post sebenarnya takde bende sgt nak cerite
ala ... lagi pun aku bukannya artis org nak bace hari-hari blog tak seberapa aku ini

bye 

T_T


12 comments:

Miss Myzatul said...

cute giler header baru ko.. haha..like3x....=)

cik mieza said...

@Miss Myzatul thx mai.. testing2 jew.. skly jadi lak .. :)

Syafique Azawadi said...

comel

cik mieza said...

@Syafique Azawadi thx .. bsew2 jew .. :)

caHAYA said...

COMEL lorh..............like byk kali r...:)

cik mieza said...

@caHAYA thx.. :) aku lg like byk10x kali.. hehehe

la dolce zura said...

comel nye mieza....

cik mieza said...

@la dolce zura thx zuera.. bsew2 jew.. :)

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/
do check out our blog and follow us, tq :)

Raji berkata said...

hahaha ok lah gak
klakar2 ;D

cik mieza said...

@juicy junkies ok, thx :)

cik mieza said...

@Raji berkata hehe.. name un da katun kompem klakar ^^