03 September, 2011

SAY BYE TO RAYA SAKAN , SAY HAI TO ASSIGNMENT :(

Assalamualaikum w.b.t...

Cuti raya untuk 9 hari je = 216 jam = 12960 minit = 777600 saat. Uwahhhh... sangat menyampah sebab cuti tu hampir habis. bukan hampir tapi memang dah habis. esok berangkatlah aku balek ke Merlimau untuk menghadap balek kelas, lecture, assignment, design project, stay up malam-malam, makan luar, ngadap lappy, tekan kalkulator. errr... please... cepat grade ea? please... :')

Bukan nak mengeluh, tapi... aku memang nak mengeluh pun. assignment yg aku bawak balek semua tak reti buat. baek aku tak payah  bawak balek. hampeh =.='' aku try, at least aku try. aku bukak paper-paper assignment yg aku hangkut bawak balek. aku tekun, teliti, siap research kat tenet tapi kenapa otak ni slow sangat tak dapat jawabbbbb....? =.='' ke aku makan banyak sangat kueh sarang semut? 

mamposlah aku, ari senin je dah de kelas geoteknik, assignment geo satu haram sekelumit kuman pun aku tak sentuh. aku pandang je kertas kaler oren tu. ape bende alah dia lukis ni? longkang ke dinding penahan. hahaha... aku tak taw yang penting dia bentuk mcm kon ice cream. sedapnye :) yang aku kompiden sangat naik cuti ni mesti berlambak-lambak kuiz dgn test sebab dah bulan september kan? wahhh... mantaplah lepas ni aku belajar. huhu... kalaulah masa tu dipusing balek, aku tak nak hambek civil engineering ni, baik aku hambek masak-masak ke jahit-jahit ke tak payah lah aku pening kepala nak kire pasal daya aktif coulumb untuk dinding penahan ye tak ye? huhu... tak payahlah aku dok tekan log, sin, cos, tan kat kalkulator. boleh congak pakai kepala je bape nak ukur bape nak taruk dalam resepi. hahaha... hampesss =,,='' 




dan,dan je aku dah fed-up aku hupdate la blog. kehkehkeh... cantek tak handphone aku de corak leopard bulu-bulu. oke, nak sambung telek-telek lagi. bye ! :)


2 comments:

Miss Myzatul said...

wah3...rajin bebanau ko mieza...aq plk lg la hampeh...buku tu dari aq balk ruma, sampai la aq nak blk poli...same jerk tesusun dlm beg tu..haram jadah x sentoh lgsg...hahaha...mampos x ley bla...

la dolce zura said...

study moel2 my dear