15 August, 2011

PEMBAKAR SEMANGAT NAK STUDY !

Assalamualaikum w.b.t...

Hai... salam senin malam selase. siang-siang tadi aku ade 1 kelas je, yg lain semua cancel. dgn bengkel-bengkel pun cancel. memang masyukkkk la pose-pose ni tak masuk bengkel. huahuahua... so, kerja yang paling berfaedah dari makan, aku dok lah ngadap lappy ni. online sampai muntah hijau n biru-biru semua, edit blog adek aku. ish3... dah cantek dah blog dia. tekan sini nak tengok apa yang aku edit, comel bhaiii... hahaha... *puji diri sendiri. tapi memang comel kan :) 

Bila malam lepas berbuka, rase macam dah takde kerja. nak buat assignment macam takde yang kena hantar esok. so, otak ni mule lah fikir macam-macam ape nak buat untuk hilangkan bosan. huhuhu... demi menaikkan kembali semangat nak belajar yg dah hilang sejak balek practical training haritu, aku pun make over sebuah meja kecil menjadi meja belajar. hahaha... cantek tak? cantik kan? =^.^=



so, sinilah meja baru untuk belajar, online, edit blog and etc dari sebelum ini menjadikan kotak sebagai meja. hehehe... tapi, perasan tak kenapa semangat belajar ni semua lelaki? hensem-hensem lak tu. hehehe ;DD


cik mieza : harap ponter sem 5 tahun ini melebihi  pointer sem 3 lepas. insha-Allah.. <3


3 comments:

dayaa said...

k. miza .. ajr kte wat header cmtu pleasee . hehr

d_LA said...

wahhhh...lee min ho!!! saranghaeyo..hehe

miSz apPLe said...

wAh ptOt lErr b'sEmanGat giLer..hEhE..