16 June, 2011

NORA ELENA DAH ABES DAH :'(

Assalamualaikum w.b.t and hye !

semalam dah abeslah cerita Nora Elena yg diadaptasi dari novel Kasih Yang Suci . dapat lah jugak aku tengok kat warong tempat aku kerja tu , walaupun kena pergi kedai jap beli cili padi =,,=" ... tapi balek aku tengok balek kat Tonton.com.my lah . repeat and feeling sorang-sorang . hahahaha ... dah tak dapat lah tengok Seth Tan aku lagi , madu aku (nora elena) , malik kuh ! malik tu sangat comel oke ! 




kau tengok time malik tangkap gambar sendiri ni , orang punyalah serius sebab kena nikah dia hepi-hepi lak . hehehe ... nak tunggu dia berlakon drama or filem lain lak . kompem nak tengok ... aku ingat nak beli novel dia , even dapat bace siket kat tenet tapi nak full-versionnya . tapi , tak bole-tak bole dowh . nanti aku taksub sangat , aku paham sangat dah perangai aku ni , bile dah taksub ... haisshhhh ... macam aku gile bace novel Hlovate , perghhhh ... bile dah taksub mule lah nak jadik macam heroin dalam novel tu lah , nak cari hero macam dalam novel tu lah , nak berfesyen macam heroin dialah . ayat-ayat pulak nak cakap or tulis macam dialog dalam novel tu . ishhhh ... dah-dah , tak boleh layan sangat perasaan ni . kang de yang tertaksub lebih-lebih lak . HAHAHA ;DD

Aku dah download da semua lagu-lagu dalam drama ni , nak link dia ? meh aku bagi kan ... huhu 








Oke , ni je kot rasenya lagu-lagu dia . urm ... kalau ade yang tertinggal , inform lah ye . aku taw korang ni same je cam aku , obsess dengan Seth Tan . haha ;DD


1 comment:

cik golek...... said...

malik ku..owh..malik ku..rrr...haha