20 April, 2011

Only in Muar

Assalamualaikum w.b.t and hye ... hari ni hari kames ... sok jumaat , aku suke . giler punye suke ! haha ... just tinggal 6 hari menanti detik hari-hari malas aku berakhir .
suke nya aku ... (^_^)v
semalam aku pergi breakfast , semalam la kot dekat sebuah warung . aku panggil warung tu warung roti arab je ; dekat roundboard Sulaiman , dekat-dekat Wetex Parade . dekat roundboard aku accident hari itu . huhu ~
*siapa duk muar taw la kowt .. ^_^

Time aku nak duk bayar kat kaunter tu , aku terjumpa something . cepat-cepat aku suruh kawan aku snap . nak harapkan handphone aku , haram lew ... huhuhu ... see ~


hehe ... aku rase lawak ; korang rase camne ??? ^_~ ... 
sekian , thx ! 

5 comments:

caHAYA said...

giler sempoi dy tulis. jimat wang printing. bahase pon klakar..haha

fyna said...

typo..
hehe...




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

rj Etika said...

hahahahahahahahahah!!!!
sepekit? lepastu care die tulis tu macam harga tu pedas. hahahaha~

nelly said...

haha
harga 'berpatutan'

~Nabilah~ said...

dlu bljr kt muar....then,pnah ar g wetex tue....bes gak ar...hehehehe