19 December, 2010

berok..owh berok ... -__-

Hari sabtu lepas sepatutnya aku malas nak dtg kerja
tapi ade turun site pulak
HUHU ---
tapi sebelum ke site, aku merendek-rendek dulu
haiyaaa ~ releases tension kot
HEHE ---
*( padahal xde kerja pun kat opis )
^__^



Inilah sebenarnya yg aku nak cerita
pasal B.E.R.U.K
huhu --- dekat Tj. Ketapang, Muar
pehhhh... tak nak comel-comel pulak kan beruk-beruk ni
cam nak ambil sekor bela kat rumah
HUHU ---


Aiseyyy ---
ade lah sepasang sweet couple ini
aku rasa dia dah biasa melepak kat sini tau
sampai makcik & pakcik ini siap bagi nama-nama kat beruks ni


nama yang paling aku suka 'misai' 
sebab beruk itu bulu kat bawah hidung dia
betul-betul macam misai...
HUHU ---




 



tapi --- lepas itu kitaorang pergi site juga :)
ini sepatutnya kerja kitaorang
*( even just jadi pemerhati tegar je)
HUHU ---





hari sabtu yg pendek (keje half day)
tapi panjang bagi aku
sebab banyak benda yg dibuat
HUHU ---
but the way, aku happy gilew bile dikelilingi 
beruk-beruk yg sangat+++ comel :)

1 comment:

eNa mueSyuk said...

cehhh..aqu bce tjuk uh aqu igt berukband..
upew nyew btol2 beruk...